Ensted Sogn

Samtale med præsten

Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Det kan foregå i præstegården, eller i dit hjem.

Samtalen kan handle om tro og tvivl, sorg og savn, ensomhed, svære valg i livet. Man skal ikke være bange for at ?tage præstens tid?, for det er faktisk præstens arbejde at tage ud og snakke med folk, der har brug for det.

Præsten er hverken psykolog, læge eller socialrådgiver. Præsten prøver ikke at løse problemerne for folk. Præstens rolle er at lytte og trøste ? præsten er et opmærksomt medmenneske med et kristent tilværelsessyn.  Præsten har tavshedspligt, hvilket betyder, at det man siger ikke kommer videre.
Og præsten kan holde til at høre det meste af, hvad mennesker tumler med af sorger, problemer og spørgsmål.

En samtale kan holde sig til at være samtale, men bøn eller en salme kan også få en plads i samtalen, ligesom hjemmealtergang er en mulighed.

Præsten tager også gerne på besøg, hvis der er opstået sygdom, eller hvis man bare synes, at nu er det længe siden, præsten har været forbi.

BegivenhedDato

Koncert i Kliplev Kirke

Koncert i Kliplev Kirke i samarbejde med Ensted Kirke: Fangekoret kommer lørdag den …

18. jan 14:30